ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία Αεραγωγοί Κρήτης Δερμιτζάκη Α.Ε.Β.Ε. παρέχει εγγύηση για την διασφάλιση καλής & εύρυθμης λειτουργίας οποιουδήποτε συστήματος σχεδιάσει και κατασκευάσει. Σκοπός της είναι η διαχείριση της μελέτης & κατασκευής συστημάτων κλιματισμού, εξαερισμού και αερισμού με γνώμονα πάντα την ποιότητα, την συνέπεια και την αξιοπιστία του συστήματος με χαμηλό κόστος.

Αναλαμβάνει σε όλα τα στάδια τη Μελέτη, Κατασκευή, Προμήθεια και Εγκατάσταση αεραγωγών καθώς και after sales υπηρεσίες όπως συντήρηση, εταιρικές ενημερώσεις για νέα προϊόντα, τεχνολογίες και ανανεώσεις.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  1. Μελέτη.
  2. Κατασκευή.
  3. Προμήθεια.
  4. Εγκατάσταση αεραγωγών.
  5. after sales: συντήρηση, ενημερώσεις (για νέα προϊόντα ή νέες τεχνολογίες).

τεχνολογικος εξοπλισμος

Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός με μηχανήματα απόλυτης ακρίβειας (CNC PLASMA) καθώς και με μηχανήματα μαζικής παραγωγής ομαδοποιημένων προϊόντων αεραγωγών, είτε κυκλικής διατομής (SPIRO TUBE FORMER ALPHA 6, SPIRO CORE LOCKER, RAS CLOSE MACHINE, RAS FLANGE MACHINE) ή ορθογωνικής διατομής (ENGEL AUTOLINE S16 SEAM CLOSER, SCHRÖDER SHEAR, SCHRÖDER BEADER, LOCK FORMER, PITSBURGH MACHINES) έχει επιφέρει την αύξηση του όγκου των παραγόμενων προϊόντων, τη βελτιστοποίηση της ποιότητας και την εκμηδένιση του ανθρώπινου λάθους.