Η Εταιρεια

Οι Αεραγωγοι Κρητης Δερμιτζακη Α.Ε. ειναι μια απο τις κυριαρχες εταιρειες στον τομεα του κλιματισμου και εξαερισμου.

Ποιοι ειμαστε

Οι Αεραγωγοί Κρήτης Δερμιτζάκη Α.Ε.Β.Ε. είναι μία από τις κυρίαρχες εταιρείες στον τομέα του κλιματισμού και εξαερισμού. Ιδρύθηκε το 1972 και με σταθερά βήματα εξέλιξης έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού εντός και εκτός Ελλάδος.
Από το 2008, στα πλαίσια του επενδυτικού της προγράμματος η εταιρεία έχει προχωρήσει στην αύξηση κατά 100% των χώρων παραγωγής της, κατά 150% των χώρων αποθήκευσης, ενώ δημιουργήθηκαν δύο αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής κυκλικών και ορθογωνικών αεραγωγών. Πλέον οι κτιριακές υποδομές της Αεραγωγοί Κρήτης στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου καλύπτουν περισσότερα από 1.3000τ.μ. για χώρους παραγωγής, αποθήκευσης και διοίκησης.
Συνέπεια της ανοδικής πορείας της εταιρείας τα τελευταία χρόνια και της αυτοματοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας είναι η ανάληψη και επιτυχής ολοκλήρωση έργων υψηλού κύρους και υψηλών απαιτήσεων στις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης. 
Το 2010, ολοκληρώθηκε το πρώτο έργο στο εξωτερικό, στο ιστορικό κέντρο του Τορίνο, στην Ιταλία αναλαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις κλιματισμού και εξαερισμού στο κατάστημα Stradivarius του Ομίλου Inditex. Επίσης, το 2012 η εταιρία, παράλληλα με έργα σε Αττική, Πάτρα και Δωδεκάνησα, ανέλαβε τις εγκαταστάσεις Δικτύων Αεραγωγών στο μεγαλύτερο κατάστημα ZARA, στο Μόναχο Γερμανίας.

Επιχειρηματικος στοχος

Η εταιρία ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Δερμιτζάκη Α.Ε.Β.Ε. έχει ως κεντρικό στόχο την εδραίωση της ισχυρής θέσης της στην εγχώρια αγορά, παράλληλα με την επέκταση στην ευρωπαϊκή αγορά με αποτέλεσμα την μακροπρόθεσμη σταθερή στρατηγική ανάπτυξης καθώς και την άνοδο των οικονομικών μεγεθών.

 

ΟΡΑΜΑ: Όραμα της εταιρείας είναι να καταστήσουμε το όνομα μας σύμβολο αξιοπιστίας, άριστης ποιότητας και επαγγελματισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η αποστολή της εταιρίας βασίζεται στις αρχές: ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. Αυτές οι αξίες οδηγούν την εταιρία στη σταθερή σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες της και στην δέσμευσή της ως προς την κοινωνική της ευθύνη.

Όλες οι δραστηριότητες της εταιρίας βασίζονται στην αειφόρο ανάπτυξή της προς όφελος των εργαζομένων, των πελατών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Η ορθή περιβαλλοντική συμπεριφορά παίζει κυρίαρχο ρόλο στην παραγωγική διαδικασία.

Μέσα στο πλαίσιο της συνέπειας της εταιρίας για την ικανοποίηση των πελατών της πραγματοποιείται η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων της με στόχο πάντα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και την καινοτομία. Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής της εταιρίας είναι η Πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 για την κατασκευή και τοποθέτηση αεραγωγών.

Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι εξειδικευμένοι στους τομείς τους με διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση σε νέες καινοτομίες, πιστοί στις αξίες της εταιρίας και παντα πρόθυμοι να δώσουν απαντήσεις και λύσεις σε οποιοδήποτε σημείο της παραγωγικής και κατασκευαστικής διαδικασίας.

Ο εξαερισμός σήμερα αποτελεί ακρογωνιαία λίθο για μια σταθερή ποιότητα ζωής τόσο στο σπίτι όσο και στο εργασιακό περιβάλλον.

Τα υψηλά επίπεδα ποιότητας του εσωτερικού αέρα που διασφαλίζουμε, είναι αποτέλεσμα εφαρμογών ανάλογα με την χρήση των εγκαταστάσεων και την ποιότητα της εργασίας και των υλικών.*

Η εταιρία επιδιώκει την άριστη ποιότητα εξαερισμού στους χώρους που αναλαμβάνει πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

*Έρευνα του Πανεπιστημίου της Αθήνας εντόπισε στους εργασιακούς χώρους τοξικές οργανικές ενώσεις, πολυκυκλικούς υδρογονάνθρακες, κλοφέν, οργανικά οξέα και άλλες επικίνδυνες ουσίες, που ευθύνονται για την εμφάνιση αλλεργιών, δύσπνοιας, άσθματος και άλλων νοσημάτων. 


Φωτογραφικο Υλικο →

 

ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 

ΑΦΜ: 998188363
ΔΟΥ: B’ Ηρακλείου
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Βιομηχανία
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ.: 077671727000
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΙΠΕ Ηρακλείου, οδός Γ αρ.8, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2810 243596
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.aeragogoikritis.gr
E-MAIL: info@aeragogoikritis.gr

Δημοσιευσεις